fbpx

Kettlebell 30

Een effectieve training: zweten & plezier in 30 minuten.
 
Intensiviteit

Hoog, Medium

Lesduur

30 Min

Voor wie?

Iedereen

Fitness Type

HIIT

Les informatie

Welkom bij onze energieke en vermakelijke kettlebell-training van 30 minuten! Deze training is speciaal ontworpen om je hartslag te verhogen, je spieren te versterken en je algehele fitheid te verbeteren, allemaal met behulp van een enkel stuk trainingsapparatuur – de kettlebell.

 

Of je nu een ervaren sporter bent of net begint met je fitnessreis, deze kettlebell-training zal je uitdagen en je laten zweten terwijl je plezier hebt.

 

Wat deze training echt leuk maakt, is de variatie en het plezier dat we toevoegen. Je kunt verwachten dat je samen met andere deelnemers werkt aan leuke partneroefeningen, circuits en intervaltrainingen. Onze instructeurs zorgen voor een motiverende en ondersteunende omgeving waarin je je grenzen kunt verleggen en je persoonlijke doelen kunt bereiken.

 

Of je nu op zoek bent naar een intensieve cardio-workout, het vergroten van je spierkracht of gewoon een leuke manier om actief te zijn, onze kettlebell-training van 30 minuten is de perfecte keuze. Dus pak je kettlebell en doe mee met de opwinding en het enthousiasme van deze energieke workout!

 

Wat neem je mee?

  • Water
  • Handdoek
  • Sportkleding

De Trainer

Michael

Instructeur

Doe jij mee?

Schrijf je in voor een proefles of word gelijk lid! Hopelijk zien we jou binnenkort bij ons in de zaal. Tot snel!