fbpx
Dieze Gym

Fitness

In de moderne fitnesszaal van Dieze Gym haalt iedere sporter op eigen niveau het beste uit zichzelf. Geen massale drukte, altijd genoeg plek en rust om te bewegen. Met extra begeleiding, binnen en buiten de zaal, creëren wij de beste fitnesservaring voor onze leden. 

Cardio

Met onze brede selectie cardioapparatuur bieden we tal van mogelijkheden om te werken aan jouw conditie. Hier vind je bijvoorbeeld assaultbikes, crosstrainers, hardloopbanden, stairclimber, roeiapparaten en spinningbikes. Kortom, genoeg voor een gevarieerd trainingsprogramma.

fitness dieze gym
Spiergroepen

Met onze single strength stations train je gemakkelijk alle verschillende spiergroepen. Heb jij een specifiek fitness of revalidatie doel? Dan bieden onze medewerkers ondersteuning bij het gebruik van deze fitness apparaten. 

Kracht

De free weights sectie, multi station en kracht apparaten bieden jou de mogelijkheid tot een effectieve krachttraining. Allen verstelbaar op jouw niveau en daardoor dus ideaal voor de opbouw van jouw kracht en spiermassa.

Fitness bij Dieze Gym

Wil je revalideren, starten met fitness of heb je een steuntje in de rug nodig om een specifiek fitness doel te halen? Wij begeleiden je graag persoonlijk in onze fitnesszaal met een van onze introductiepakketten.

Doe jij mee?

Schrijf je in voor een proefles of word gelijk lid! Hopelijk zien we jou binnenkort bij ons in de zaal. Tot snel!