fbpx
Introductie

Personal Training

Er zijn verschillende redenen om onder begeleiding van een personal trainer te sporten. Of je nu als sporter je conditie op peil wil houden, gericht wil werken aan het behalen van persoonlijke doelen, gezonder wil leven, soepeler wil bewegen of juist wil revalideren na een operatie. Wij staan voor je klaar om je te begeleiden met jouw doel!

Pakket 1

Dit introductiepakket bestaat uit 3 onderdelen:

Fittest: je gewicht, vetpercentage, bloeddruk, VO2Max (uithoudingsvermogen) en saturatie wordt hierbij gemeten. Op basis van deze metingen en jouw persoonlijke fitness doel(en) stellen onze (medische) trainers een persoonlijk trainingsschema op.

 

Ook krijg je een introductie in de fitnesszaal zodat je weet welke oefeningen belangrijk zijn voor jou, op welke apparaten je kunt trainen en hoe ze werken.

 

Nadat je een aantal weken zelf aan de gang bent geweest plannen we een evaluatie met je in. Hierbij doen wij verschillende testen opnieuw en kijken wij naar jouw vooruitgang. Daarnaast word je geadviseerd over hoe jij het beste verder kunt en wordt jouw persoonlijke trainingsschema bijgeschaafd. Zo kun je gericht en verantwoord aan de slag blijven om jouw kracht-, conditie- en/of hersteldoel te behalen.

begeleid sporten
medische training
Pakket 2

Bij ‘pakket 2’ ontvang je naast de onderdelen van ‘pakket 1’ nog een extra personal training sessie (á 60 min):
Gedurende deze sessie kijkt de trainer met je mee of de oefeningen goed en effectief gedaan worden en waar ruimte voor verbetering is. Daarnaast word je verder begeleid en passen we het trainingsschema, indien nodig, voor je aan.

 

 

Introductie pakketten

Ben je nieuw met fitness, wil je revalideren of heb je een steuntje in de rug nodig om een specifiek fitness doel te halen? Wij bieden je graag persoonlijk begeleiding in onze fitnesszaal met onze introductie pakketten.

Introductie pakket 1

1x 60 min & 1x 30 min.
49
  • Fittest
  • Introductie Fitnesszaal
  • Persoonlijk trainingsschema
  • Evaluatie (30 minuten)
Inschrijven

Introductie pakket 2

2x 60 min & 1x 30 min.
99
  • Fittest
  • Introductie Fitnesszaal
  • Persoonlijk trainingsschema
  • Evaluatie (30 min)
  • Personal training sessie (60 min)
Inschrijven

Wil jij starten?

Meld je aan voor een introductie pakket tijdens het inschrijven voor een van onze abonnementen. Hopelijk zien we jou binnenkort in de fitnesszaal. Tot snel!