Uitdagend & Verantwoord

Personal Training

Er zijn verschillende redenen om onder begeleiding van een personal trainer te sporten. Of je nu als sporter je conditie op peil wil houden, gericht wil werken aan het behalen van persoonlijke doelen, gezonder wil leven, soepeler wil bewegen of juist wil revalideren na een operatie. Wij staan voor je klaar om je te begeleiden met jouw doel!

Introductie Pakketten

Ben je nieuw met fitness, wil je revalideren of heb je een steuntje in de rug nodig om een specifiek fitness doel te halen? Wij bieden je graag persoonlijk begeleiding in onze fitnesszaal met onze introductie pakketten.

personal training pakket Dieze gym
Personal training in den bosch
Abonnementen

Binnen onze personal training abonnementen kun jij 1-op-1 (tot 1-op-4) trainingssessies inplannen met een van onze trainers. Hierbij kun jij kiezen voor personal yoga-, pilates-, circuit- of bokstraining. Daarnaast is er ook genoeg mogelijkheid om personal training te krijgen in de fitnesszaal.  

Analyse

Bij personal medical training testen we middels verschillende analyses of sporters een verhoogd risico lopen om een blessure te ontwikkelen. Zo kunnen we preventief ingrijpen om de kans dat je door een blessure langs de kant komt te staan te verkleinen. Onze medisch professionals begeleiden jou graag bij onderstaande analyses.