fbpx

Jesus

Salsation & Insanity Trainer

Even voorstellen...

Jezus Antonio Willems. Ik ben geboren op 4 mei 1974 op het kleine eiland Aruba, uit een Dominicaanse moeder en een Colombiaanse vader! Op 13-jarige leeftijd, zonder moeder of vader en slechts 11 vrienden, vormde ik mijn eigen crew. We streden hier en daar wat rond en deden mee aan underground hiphopfeesten om geld te verdienen. 

 
In 1995 nam ik een pauze van …(dansen) en dit veranderde mijn leven.. Freddy Tromp, die op dat moment de internationale showgroep Popcorn Dancers vormde, nam me onder zijn hoede en liet me andere manieren zien om dingen te doen. Met een achtergrond van Hiphop, Soul, Reggae en Dancehall was het niet zo moeilijk om me op te werken naar de frontlinie van deze geweldige groep. Ik begon Merengue, Cubaanse Salsa, Cha Cha Cha en mijn passie Bachata te leren! In november 1999 ben ik naar Nederland verhuisd, en hier leerde ik Salsa LA en NY style dansen. 
 
Momenteel geef en voer ik Salsa en Bachata, Hiphop en andere dansstijlen uit onder mijn naam “Romeo’s Bachata”. Ik werk voor Dansschool “Salsa Picante” en werk/heb ook gewerkt voor andere dansgezelschappen in Nederland en Europa. Jesus Willems is een bekend gezicht in de Bachata en Salsa, Reggaeton, Kizomba scene in Nederland en Europa. Bachata, Salsa, Reggaeton bootcamps zijn zijn specialiteit. Kizomba-scène in Nederland en Europa. Bachata, Salsa, Reggaeton bootcamps zijn zijn specialiteit. Kizomba-scène in Nederland en Europa. Bachata, Salsa, Reggaeton bootcamps zijn zijn specialiteit.