fbpx

Kim

Kim

Manueel Fysiotherapeut

Contact info

  • 073-6140505
  • info@fysio4denbosch.nl
  • www.fysio4denbosch.nl

Over mij

Mijn naam is Kim Beekman en woon sinds 9 jaar in Den Bosch. Vanaf mei 2018 werk ik met veel plezier bij Fysio 4 Den Bosch.

Al tijdens de eerste werkervaring na mijn opleiding Fysiotherapie merkte ik dat het werk als fysiotherapeut mij op het lijf geschreven is. Ik vind het erg leuk om met mensen te werken en ik zie het als een uitdaging om de patiënt die bij mij binnenkomt te leren kennen en te helpen met het onder controle krijgen van klachten.

Sinds 2008 ben ik werkzaam als fysiotherapeut. Ik startte in een particuliere praktijk en in het ziekenhuis. Na een jaar besloot ik me te specialiseren in manuele therapie, dat ik gestudeerd heb aan de SOMT te Amersfoort. Manuele therapie richt zich op het onderzoeken en behandelen van patiënten met klachten aan het bewegingsapparaat die samenhangen met beperkingen die men in het dagelijks leven ervaart. Ik combineer de behandelingen manuele therapie graag met oefeningen en sport zodat mensen zelf meer grip op hun klachten en preventie van klachten krijgen.

Sinds een aantal jaren verdiep ik mij meer in schouderklachten. Ik heb verschillende cursussen gevolgd om meer inzicht en kennis te krijgen in het schoudergewricht en patiënten met schouderklachten. Als lid van het Schoudernetwerk Noord-Brabant lever ik optimale zorg aan patiënten met schouderproblematiek. Eind 2021 ben ik met een aantal collega’s uit deze praktijk gestart met de opleiding echografie. Ik maak echo’s van de schouder, de elleboog en de heup.

Specialisaties

  • Manuele therapie
  • Oefentherapie
  • Corestability training