fbpx
Milou_zit_Yin Hatha

Milou

Yoga instructeur

Even voorstellen...

Mijn naam is Milou en ruim 10 jaar geleden kwam yoga op mijn pad. Yoga is voor mij een fijne ontspanning & workout die mij rust maar tevens ook kracht geeft. Ik beleef er zelf veel plezier aan en dit wil ik dan ook graag overdragen aan anderen.

 

Vandaar dat ik in 2021 ben begonnen met de opleiding tot Hatha Yoga docent. Tevens heb ik in de zomer van 2022 de Yin Yoga Basisopleiding behaald. Tijdens mijn lessen vind ik het een uitdaging om Hatha en Yin Yoga te combineren. De balans tussen actief en passief, waarbij we houdingen uitvoeren waar een flow in zit, afgewisseld met zachte yin-houdingen.

 

Doordat ik zelf op mijn 19de door een val twee ruggenwervels brak ben ik altijd zoekende wat werkt voor mij. Door yoga te doen ervaar ik meer balans en pijnvermindering. Vandaar dat ik nu ook lessen ontwikkel specifiek voor de rug. Tijdens de Yin & Hatha yoga lessen voor de rug werken we aan de soepelheid maar komen ook spierversterkende oefeningen aan bod.

 

Tijdens mijn yogalessen gebruik ik heel bewust continu de adem. Je ademhaling zorgt ervoor dat je langer & dieper in een houding kan komen zodat je meer bewust in het nu bent.

 

In mijn vrije tijd wandel en zwem ik graag, hou ik erg van koken en ben ik zelf graag creatief bezig, wat zeker terugkomt in mijn yogalessen.

 

Als je meer wilt weten over mij dan kun je altijd contact opnemen.

 

Hopelijk tot snel in een van mijn lessen!