fbpx

Roel

Sport Instructeur & Personal Trainer

Even voorstellen...

Hallo!
 
Mijn naam is Roel Findhammer, ben 33 jaar en ben van jongs af aan altijd fanatiek met sport bezig geweest.
 
Na mijn sportopleiding ben ik me steeds meer gaan specialiseren in het optimaal begeleiden van cliënten. Mensen helpen hun persoonlijke doelen te behalen vind ik het mooiste wat er is.
 
Bij DiezeGym werk ik als Personal Trainer. Ik begrijp dat iedereen uniek is en daarom streef ik ernaar om jouw persoonlijke doelen te begrijpen en een op maat gemaakt plan te maken dat past bij jouw individuele behoeften en levensstijl.
 
Ook geef ik op maandagavond, woensdagochtend en vrijdagochtend verschillende groepslessen. Met een groep gezamenlijk sporten brengt een unieke sfeer met zich mee wat ik echt geweldig vind om te zien. Sporters werken altijd net wat harder in een groep, dan wanneer er alleen gesport wordt.
 
Naast mijn werk in de fitnessindustrie, ben ik ook een gepassioneerde danser en danscoach en heb ik mijn team naar wereldtopniveau weten te tillen. Mijn ervaring en passie voor dansen hebben mij geholpen om een dieper inzicht te ontwikkelen in het belang van kracht, flexibiliteit en balans bij het bereiken van fitnessdoelen.
 
Leuk dat je mijn introductie hebt gelezen en hopelijk zien we elkaar snel in de DiezeGym!